	Mon. April 15: Eng I, II, US Hist &						
	Mock AP Stats						
	Move to Testing Location	7:20-7:45	25 minutes	Wait for announcement to begin testing			
Testers marked SB 1st-4th periods in PS	TESTING	7:45-9:45	120 minutes	inglish I & II Subpart 1, US History Subparts 1 & 2 MOCK AP STATS in Library			
	1st Period	9:50-10:45	55 minutes				
	3rd Period	10:50-12:45	115 minutes (class/lunch/skinny)				
			Lunch	Class	Class	Skinny	
			Skinny	Lunch	Class	Class	
			Class	Class	Lunch	Skinny	
			Class	Class	Skinny	Lunch	
	5th Period	12:50-1:35	45 minutes				
	7th Period	1:40-2:25	45minutes				